aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Friday, December 9, 2011

Hari ni hari ape?

Hari ni 9hb Disember 2011. Hari ni hari jumaat. Eh, hari ni birthday aku la. Hehe. Dah 21 tahon dah umur aku. Tapi aku tetap rase cam budak kecik lagi. Tenkiu ye kat sume yang wish birthday aku. Terharu. Isk~ Adik aku siap anta MMS lagi wish birthday. Haha.


Macam2 benda yang jadi hari ni.


- Oral Test 2 Bahasa Jepun. Bace 9 ayat kat depan sensei. Pastu jawab 2 soalan. Fuhh, neves bukan maen lagi nak wat oral tu. Lepas abes oral rase lega sangat. Pasni sambung projek video plak. Nak shooting bile, aku pon tataw.

- Beli barang Robotic. Projek sem yang banyak habeskan duet aku. Nak wat kete kecik sebijik je. Tapi kos sampai beratus. Hari ni pergi beli perspek & skru with emi & yin kat kedai hardware Seksyen 7. Dah beli, kitorang terus pergi lab robotik, potong2 perspek.

- Hari ni Pok Din, adik ayah aku singgah rumah jap. Die nak balek klate. Nak berholiday. Tak dapat jumpe due orang budak chomel, si Kaseh dan Husna. Jadi, izah MMS je la gambar budak 2 orang tu.

Due orang budak kecik yang banyak cakap. Kaseh(baju merah) & Husna (baju hijau).
  - Waa. Family aku gi makan KFC. Ayah aku siap antar MMS lagi. Takpe la. Nanti aku gi beli KFC. Makan sorang-sorang je.


Sedeh jugak sebab tak dapat sambut birthday kat rumah tahon ni. Tapi takpe. Yang penting aku dapat makan 2 slices kek secret recipe. Bes sangat. ^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥