aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Sunday, December 4, 2011

enjoy-enjoy bersama mereka..

Dah lame aku tak berenjoy sakan. So hari ni aku berjalan-jalan, merayau-rayau bersame emi & yin. Sementare tunggu emi sampai, aku ngan yin nak isi perot dulu. Sory la emi, kitorang makan dulu. heheh.. First time aku gi breakfast kat mcD. Berlagak kaye la aku nih. Tapi bes sangat kopi die. Nak lagi.. Nak lagi.. 

Pas makan mcD, aku beli egg tart ngan donut plak. Haish. Makan je aku ni kan. Nak kurus tapi makan tak nak kurang. 

Bile dah kenyang-kenyang, gerak gi maen bowling. Maen 3 game berturut-turut. Bengkak jari aku dok baling bola. Huhuh. Tapi bes sangat main bowling. Ade orang cakap membazir duet je main bowling ni. Tapi bagi aku ape salahnye main skali skaler. Daripade tak penah try langsong kan?

Dah penat ber'exercise' kat atas PAS, kitorang ber'excercise' kat level bawah plak. Beli-belah sikit. Aku beli shelai t-shirt je. Kemain lagi wat kua duet bebanyak. Tak jumpe plak baju yang aku suke. Then. makan-makan lagi. Bes jugak nasi goreng daging merah tu.

Nak balek dah. Tibe-tibe nampak Neelofa yang tengah HOT tu. Ade promosi filem AZURA. Ade afdlin shauki, ade dj tuah & beberape lagi yang aku tak berape nak kenal. Ambek gambar banyak-banyak. Nak tunjuk kat pemeli. Hee. 





Aku sangat seronok hari ni dapat dating ngan YIN dan EMI. Laen kali kite jalan-jalan lagi ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥