aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Friday, December 9, 2011

Hari ni hari ape?

Hari ni 9hb Disember 2011. Hari ni hari jumaat. Eh, hari ni birthday aku la. Hehe. Dah 21 tahon dah umur aku. Tapi aku tetap rase cam budak kecik lagi. Tenkiu ye kat sume yang wish birthday aku. Terharu. Isk~ Adik aku siap anta MMS lagi wish birthday. Haha.


Macam2 benda yang jadi hari ni.


- Oral Test 2 Bahasa Jepun. Bace 9 ayat kat depan sensei. Pastu jawab 2 soalan. Fuhh, neves bukan maen lagi nak wat oral tu. Lepas abes oral rase lega sangat. Pasni sambung projek video plak. Nak shooting bile, aku pon tataw.

- Beli barang Robotic. Projek sem yang banyak habeskan duet aku. Nak wat kete kecik sebijik je. Tapi kos sampai beratus. Hari ni pergi beli perspek & skru with emi & yin kat kedai hardware Seksyen 7. Dah beli, kitorang terus pergi lab robotik, potong2 perspek.

- Hari ni Pok Din, adik ayah aku singgah rumah jap. Die nak balek klate. Nak berholiday. Tak dapat jumpe due orang budak chomel, si Kaseh dan Husna. Jadi, izah MMS je la gambar budak 2 orang tu.

Due orang budak kecik yang banyak cakap. Kaseh(baju merah) & Husna (baju hijau).
  - Waa. Family aku gi makan KFC. Ayah aku siap antar MMS lagi. Takpe la. Nanti aku gi beli KFC. Makan sorang-sorang je.


Sedeh jugak sebab tak dapat sambut birthday kat rumah tahon ni. Tapi takpe. Yang penting aku dapat makan 2 slices kek secret recipe. Bes sangat. ^^

Wednesday, December 7, 2011

Yin-san to jogingu o shimasu.

Pergi jogging ngan Yin kat Tasik Seksyen 7. First time jogging pagi-pagi kat sane. Sape yang nak tahu camane rupe tasek tu boleh la tengok gamba kat bawah ni.








Monday, December 5, 2011

Manjenye die..


Jumpe kucing ni kat bus stop kat DC. Die manje sangat. Siap tido atas riba aku lagi. Bes je tengok die tido. Jage diri baek ye budak kecik.

P/s : rindu kat 7 ekor kucing kat rumah tu.. hurmm~

Arghhh!! Siyes nak kasot ni...


Aku nak sangat-sangat kasot ni. Tapi tak tau cane nak beli. Uhuk-uhuk. :(




Ni pon chantek. Tapi tinggi sangat. Heheh.



Cane-cane pon aku nak beli gak kasot ni. Siyes nak.


Sunday, December 4, 2011

enjoy-enjoy bersama mereka..

Dah lame aku tak berenjoy sakan. So hari ni aku berjalan-jalan, merayau-rayau bersame emi & yin. Sementare tunggu emi sampai, aku ngan yin nak isi perot dulu. Sory la emi, kitorang makan dulu. heheh.. First time aku gi breakfast kat mcD. Berlagak kaye la aku nih. Tapi bes sangat kopi die. Nak lagi.. Nak lagi.. 

Pas makan mcD, aku beli egg tart ngan donut plak. Haish. Makan je aku ni kan. Nak kurus tapi makan tak nak kurang. 

Bile dah kenyang-kenyang, gerak gi maen bowling. Maen 3 game berturut-turut. Bengkak jari aku dok baling bola. Huhuh. Tapi bes sangat main bowling. Ade orang cakap membazir duet je main bowling ni. Tapi bagi aku ape salahnye main skali skaler. Daripade tak penah try langsong kan?

Dah penat ber'exercise' kat atas PAS, kitorang ber'excercise' kat level bawah plak. Beli-belah sikit. Aku beli shelai t-shirt je. Kemain lagi wat kua duet bebanyak. Tak jumpe plak baju yang aku suke. Then. makan-makan lagi. Bes jugak nasi goreng daging merah tu.

Nak balek dah. Tibe-tibe nampak Neelofa yang tengah HOT tu. Ade promosi filem AZURA. Ade afdlin shauki, ade dj tuah & beberape lagi yang aku tak berape nak kenal. Ambek gambar banyak-banyak. Nak tunjuk kat pemeli. Hee. 





Aku sangat seronok hari ni dapat dating ngan YIN dan EMI. Laen kali kite jalan-jalan lagi ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥