aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Friday, April 15, 2011

Multimedia Final Project

Hari ini adalah hari presentation final project multimedia kami. 
Kami ditugaskan untuk membuat satu website menggunakan Dreamweaver. 
Masa yang diberi berminggu-minggu, tapi aku wat dalam 1 hari je. 
Hebat tak?? Heheh.. 
Aku memang suke wat keje last-last minit ni. 
Tak tahu la kenape. 
Maybe sebab aku akan bagi sepenuh perhatian kat keje tu. 
Maybe jugak time tak cukop mase datang macam-macam idea yang maha gempak. 

Rase lega sangat sebab kene present depan En. Zaini Zabidi je.
Encek yang sangat, sangat, sangat, sangat baek.
Beruntung aku dapat lecturer cam die.
Kami present kat meja masing-masing je. 
Sebab tak cukop mase.
Cam klakor lak wat presentation pukol 7 petang.
Fuhh.. Naseb baek la takyah present kat depan orang ramai.
Penat je aku mencuakkan diri. Huhu..


Menggigil sakan aku kalo kene present depan orang ramai camnih.. hehek..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥