aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Saturday, March 12, 2011

henset baruku - Nokia 5800 Xpress Music


tadaaaa.. ni la hp baru aku. suke sangat. plan nak beli hp laen, tapi terbeli hp laen lak. walopon terbeli nokia yang bukan latest punye tapi takpe la. janji dpt enset baru. bes gak la enset ni.
antara ciri-ciri hp ni yang dah wat aku jatoh hati kat die :
1. touch screen, siap ade pencil kecik tu lg.
2. ade xpress music.
3. aku mmg suke design die. sangat cun.
4. ade 3G. ade wifi.
5. speaker die kuat gile. gempak gile cun wow larh.
bleh tahan la hp ni. harap aku tak ilangkan. nnti dah tade sape nak blanje aku bli hp baru. time kaseh ayah sbb belikan hp ni untok org. janji nk jage hp ni baek-baek. hehe..


p/s : kpd adek bradek aku yang len, jgn jeles eyh. kite kongsi la hp ni time aku cuti nnt. =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥