aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Saturday, March 12, 2011

FaMiLy DaY

Hari ni FAMILY DAY kakitangan Polis Bantuan Petronas. Kakitangan dari Kuantan, Kerteh, Paka, Dungun sume join. Abang aku sorg tu tak ikot sbb die nak rilek-rilek kat umah.


Pagi tu hujan la plak. Tapi sume tu bukan halangan. Enjoy tetap enjoy. heheh. Breakfast makan nasik lemak je. Pas makan ade sedikit ucap-ucapan perasmian. Ayah aku ditugaskan untok membaca doa. Bangge lak aku. hee. 


Then, acara sukaneka pon dimulakan. Adik aku, Hafiz masok 2 acara. Isi air lam botol dan Bomba Kampung. Dapat la 2 bijik botol air, brand Tupperware. Aku n family member yang laen tak masok pape pon. Tak cukop keberanian. heheh..


Pas dah penat maen-maen, tibe la mase untok mengisi perot. Nasi Beriyani. Feberet aku tu. Tak rugi aku ikot gi Family Day. Makan sampai perot buncit. Nyum.. Nyum.. Dah abes makan, ade acara Lucky Draw plak. Ayah aku salah sorg yang dipanggil untok memilih 5 name yang bertuah. Die kan Sarjan. ngee.. 


Hadiah yang ditawarkan ialah hamper dan 11 grand prize, barang-barang letrik. Kawan ayah aku, Encek Basir dapat hadiah tV LCD. Hadiah yang paling mahal, no 1. Bertuahnye family die. Aku sangat jeles okeyh. 


p/s : Bes gak la Family Day kali ni. Dah lame aku tak join disebabkan terlalu bz ngan stadi. huhu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥