aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Friday, February 25, 2011

Disember

>Sangat setia dan pemurah.

>Bersifat patriotik.

>Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.

>Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.

>Bercita-cita tinggi.

>Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.

>Seronok bila didampingi.

>Suka bercampur dengan orang.

>Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.

>Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.

>Tidak pandai berpura-pura.

>Cepat marah.

>Perangai yang mudah berubah-ubah.

>Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.

>Benci pada kongkongan.

>Suka berlawak.

>Pandai buat lawak dan berfikiran logik


p/s : Cam bnyk je yg ade pade aku.. (n_n)

suke hati kaw.. suke hati aku.. =P

suke hati aku la nk merajok pon
suke hati aku la nk ngade-ngade pon
suke hati kaw la nk watpe pon
suke hati kaw la nk cakap pe pon


dah memang aku cmni.. suke hati la ko nk trime ke tak!!


mende yg aku merepek ni..?? hehe~ sje nk meluahkan rase hati.. rase lega sket bile tulis kt sini.. 
knape ea aku asek pikirkan perasaan org laen kalo nk wat sesuatu.. org laen cm tak pikir pon pe perasaan aku.. so pasni, aku mls dah nk pikir.. aku nk pikir pasal diri sendiri je.. pentingkan diri sendiri lagi bagos.. adios~


p/s : kdg2 rase cam sumting yg aku lakukan tok ssorg tu tak dihargai lgsg.. =(

Thursday, February 24, 2011

..mamat cute..



ni lagi satu video yg berjaye mencuit hati aku.. cute sgt dak ni.. haha!! 
so, dont forget to check him out on u-tube.. 

Wednesday, February 23, 2011

test math again

where?? level 6, bangunan meki
when?? hari rabu, kol 2.30 pm


test yg kedua ni cam bley jawab.. tp malas nk over-konpiden sgt.. ti hati sedeh lak lagi.. cane2 pon aku hrp aku dpt full marks.. takot gak kalo2 ade salah tertekan kalkulator.. sgt membazir markah nt.. huhu~

Friday, February 18, 2011

fell in ♥ with him





aku teros jatoh chenta ngan ANWAR HADI pas tgok video HUJAN KAPAL TERBANG kat wall sawang aka ain zulaika.. die ni sgt la funny, sgt cute, dan yg plg penting sgt pandai speaking english.. ade bnyk lagi video dak ni upload kt u-tube.. aku siap subscribe lagi.. hehe!! 

p/s : kalo rajin, try search and tgok video-video yg die wat..

Monday, February 14, 2011

aku "sayang" cekgu jepon

arghhh!! hari ni aku asek kne je ngan cekgu jepon tu.. mentang2 la aku ponteng klas die mggu lepas.. 3 kali name aku kne paggil.. panas je ati nih.. dah la aku tak reti sgt bhse jepon.. bikin aku malu saja.. huu~

Wednesday, February 9, 2011

..berita sedeh..

tibe-tibe dpt mesej dr adek aku.. die cakap si oren & si colorful dah mati.. aku mcm xpecaye.. semalam kali terakhir aku dpt tgok dorg.. hati ni rase sedeh sgt.. kesiannye.. dorg smpat hidop sebulan je.. mase aku br balek rumah ritu, tgok dorg sehat.. bile aku nk balek shah alam, dorg saket lak.. rase cm nak nanges je bile tgok dorg saket mcm tu.. tp takpe la.. ajal maut sume di tangan tuhan.. aku redha.. sobs~ =(












p/s : kau tetap dalam ingatan kami sekeluarge.. =(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥