aku adalah aku

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
Tukar warna background

Saturday, December 25, 2010

KEBAKARAN LOJI PENAPISAN DI PAKA, 24 disember 2010

rase mcm x pecaye lak dpt tgok kebakaran secara live ni... rase mcm beruntung pon ade... haha~ cuak oo... besar kot kebakaran tu... seb baek x merebak...


Al-kesahnye mase tu aq & family (my brader yg sorg tu x dpt tgok.. rugi tol.. haha!!) br balek dr kuantan... lalu je kt tempat tu ternampak api besa gile... cam pelik je... aq yg br nk stat tido terjerit scare x sengaje... "mcm tebakar je"... mmg YE pon... tengok tepi jln dah ramai yg berenti nk nengok kebakaran tu...


ktorg smpai sane lam kol 11.45pm... ayah call la org2 yg patot di-inform... almaklumla... die kn staf petronas... sti a kne tanggong jawab sket... naek saham ayah aq... hahah!!! bangge lak die leh jd org terawal yang tgok kejadian tu... die pon rakam beberape video & amek2 gamba... ley tunjok2 kt kengkawan keje die nnt... die ckp baru2 ni br je wat latihan kebakaran... tup-tup dh ade kebakaran betoi2!! ayok!! ayah kate kebakaran tu dpt dikawal... sbb angin mlm tu x kuat sgt...


Then, seda tak seda dh sejam ktorg dok situ nengok kebakaran... alhamdulillah... mmg betol ckp ayah aq... cayalah!! kebakaran tu mmg dpt dikawal... heheh!! congrats la kt ahli2 BOMBA yg tolong padam api tu... kalo tak bpe juta tah PETRONAS rugi... hohoh!!

gambar exklusif








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Labels ♥